Wooden Dolls in Process

I have so many creative ideas I plan to do in my mind and so little time... In these days I´m dedicating that scarce time to a wood...
Few days ago I have ordered some wooden pieces in a shape of a simple doll at a local carpenter. I have designed the pieces, drawed them for him and waited impatiently how they will turn out in a real life. And... I think it was a good design. ;) I like their shape.

Pracujem na drevených bábikách

For now, nice people, I have just a peek at my midnight desk I took two days ago. But soon my wooden cuties will be ready for a show. :)




V poslednej dobe mám toľko kreatívnych nápadov, ktoré by som chcela zrealizovať a - tak málo času... V týchto dňoch venujem všetok môj voľný čas drevu...
Pred pár dňami som si objednala u blízkeho stolára niekoľko drevených kúskov v tvare jednoduchej bábiky. Ten tvar som si navrhla sama, nakreslila pánovi stolárovi a netrpezlivo, trochu s obavami čakala, ako to bude vyzerať v reále. A... myslím, že som to navrhla dobre. ;) Páči sa mi ten tvar.
Ešte v ten deň, ako som dostala objednané kúsky od stolára, som sa vrhla na oživovanie prvých piatich drevených "kolkov", ako ich nazvali moje deti.
Je to úžasná práca na týchto malých dievčatkách! Myslím, že som sa do nich zaľúbila...

Pre dnes, milí moji, tu mám len nahliadnutie na môj polnočný pracovný stôl spred dvoch dní. Ale myslím, že čoskoro budú drevené dievčinky nachystané, aby som vám ich mohla predstaviť. :)
At the same day I´ve received them I began giving a life to five of those "bowling pins" (- this is how my kids named my future dolls). It is a fascinating process for me. I´m falling in love with these dolls...

3 komentáre:

Unknown povedal(a)...

Zlatka, ja na teba nenachadzam slova... si neskutocne tvoriva a talentovana

RomanS. povedal(a)...

Vypadá to pekne, naozaj zaujímavo. Som veľmi zvedavý, čo z tých "kolkov" vykúzliš. Drevo, to je moje ! Teším sa na ďalšie foto.

ashley povedal(a)...

very, very sweet. A lovely idea for the spirit of your work!