Giveaway Time!

The number of Pupa Art friends on my Facebook fan page just reached 500!
I´m so happy about it.
If you are not a fan yet, you are welcome to join. :)
Because of the strict rules that Facebook has for organizing a contest,
I decided to hold the 500-fans giveaway here on my blog.
You can win a Gift Certificate for my shop in a value of 10 eur.
To join the giveaway, just comment on my facebook page or on this blog.
The best theme to write about is: 
One nice thing you remember from your Christmas time. 
The giveaway ends on Monday, Jan.16-th .
On Tuesday I will announce the winner here.
Thank you. :)
Good luck!

*
Počet priateľov Pupa Art na Facebooku práve dosiahol číslo 500!
Veľmi sa z toho teším. 
Ak ešte fanúšikom nie ste, môžete sa pridať.  :)
Pretože má Facebook veľmi prísne pravidlá pre súťaže 
a pri ich nedodržaní hrozí zmazaním účtu,
rozhodla som sa usporiadať fanúšikovskú súťaž tu, na blogu.
Môžete vyhrať Darčekovú poukážku v hodnote 10 eur
na výber tovaru z môjho obchodíku.
Ak sa do súťaže chcete zapojiť,
napíšte prosím pár slov na mojej FB stránke alebo tu na blogu.
Najlepšia téma na komentáre bude:
Čo milé Vám utkvelo v pamäti z vianočného času?
 Nejaké stretnutie, zážitok, darček, slovo, film....?
Súťaž končí v pondelok 16.januára
a v utorok vyhlásime víťaza tu na blogu.
Ďakujem a prajem šťastie. :)


  

11 komentárov:

Mimi povedal(a)...

gratulujem k 500fb fanusikom! nech ich je stale viac :)
mne z vianoc, mozno nie najviac utkvelo, ale strasne velku radost som mala z toho, ze som sa vratila do detstva-a to zdobenim medovnikov :) uz minuly (resp. predminuly) rok som si povedala, ze spravim krasne farebne medovniky, vyblaznim sa, a tak "uz" druhy rok sme doma mali moje vytvory. maminka upiekla, ja som ponamackala niektore medovnicky do cokolady, prichystala si potrebne veci a vzniklo z toho toto: http://26.media.tumblr.com/tumblr_lwkaw0Ads91qhk9dgo1_500.jpg

hanula povedal(a)...

mne utkvelo ked som mala asi 10 rokov a vianoce sme travili u dedkovcov na dedine a boli sme v kuchyni a dedko zrazu vyniesol oobrovsky kôs z izby prikryty utierkou a ja sa ho pytam co mas v tom kosiku dedko?? a on s uplnym pokojom odpovedal: jahody katka :)) a ja ze jahody v zime?? :D samozrejme mal tam darceky :)

Mimi and Tilly povedal(a)...

Hello Zlatica, I came by to say hello as I'm catching up on my lbog reading and commenting, and found you have a giveaway! Congratulations on your 500 facebook followers. I'd love to enter. My special Christmas memory from this Christmas is having a quiet afternoon on Christmas day snoozing and resting after eating a lovely Christmas lunch. Sending glitter and smiles, Em x

Monilla povedal(a)...

Z tychto Vianoc si najviac zapamatam to, ze budu hned dvakrat. Moj bracek nemohol prist na Vianoce kvoli studiu v zahranici a kedze zajtra sa ma vratit, budeme mat Vianky este raz aj s nim:). S maminou chystame bobalky a v sobotu si dame Stedru veceru. Takto aspon nemam pocit, ze je uz po Vianociach:) Pozdravujem Vas a obdivujem Vasu pracu...

evi.nka povedal(a)...

Ahoj zlatka :) poviem ti každé vianoce sú pre mňa výnimočné, hlavne preto, že mám aj meniny a som veriaca. Tento rok som sa stala aj predávajúcou na sashe pod nickom evi.nka a tam som si pekne krásne ukladala veci do listu želaní, však nikdy nevieme či mi niekto nechce spraviť radosť a tak sa aj stalo. Na meniny som sa šla s priateľom prejsť a on mi dal krásnu krabicu. Keď som ju otvorila, bola v nej taška z dielne Beja a v nej boli ďalšie sashe veci. Zápisník od Deny, z tvojej dielne náušky napichovačky Grétky a Limetky, ktoré som mala tiež v liste želaní a jedny aj od Adell. Bolo to krásne, že niekto komu na mne veľmi záleží, mi hneď aj splnil veľa snov dokopy :) Bolo to riadne prekvapenie. A ďalši zažitok som prežila na polnočke, keď jeden z obslujucich kňazov skoro zaspal na stoličke, milé :D šak čo už, bolo veľa hodín :)

Verím, že aj tie tvoje boli krásne :)

Unknown povedal(a)...

Ďakujem za komentíky.

Mim, medovníčky sú nádherné! My sme zatiaľ vždy robili len tie "obyčajné" biele, ale boli tiež krásne a chutnučké.

Hanula, jahodová vianočná spomienka je veľmi milá. :)

Dvojité Vianoce sa mi tiež páčia, Monilla. ;)

Evinka, Váš priateľ Vám spravil krásne prekvapenie. A musím nakuknuť do Vášho ochodíka... :)

Unknown povedal(a)...

Dear Emma, thank you for your visit. It looks that your Christmas was lovingly lazy. :)

michaela povedal(a)...

Ahoj Zlatka, no z vianocneho casu mi utkvelo kopec milych rodinnych i priatelskych stretnuti, vianocne trhy, moje predvianocne narodeniny, vynikajuce kolaciky a konecne trosku zastaveny cas. a trosku materie nezaskodi - aj vianocne darceky zo sashe :):):) Michaela (www.michaelacards.blogspot.com)

Anonymný povedal(a)...

Zdravím, pro mne byly zlomové loňské Vánoce, které jsem prožila s mým, za pár týdnů, manželem v jeho rodné zemi Slovensko. České Vánoce jsou krásné, jsme velmi stmelená rodina, ale slovenské mají trochu jiný nádech. Min. proto, že slavíte více dní, s více lidmi, s více jídlem:) a po duchovní stránce jsou slovenské Vánoce rozhodně duchovnější a pro mne nezapomenutelný zážitek.
P.S.: ale chvíle, kdy má se sestra rozbalila medailonek od Vás a já vytáhla z pod trika ten samý, byl také kouzelný:)
krásný leden, Martina (Stella Bella)

Unknown povedal(a)...

Milá Michaela, ďakujem za zapojenie. :)

Martinko, ďakujem. Váš nápad s rovnakými medailónikmi pre sestry sa mi veľmi páči - je inšpiratívny... ja mám 2 sestry. ;)

Katy povedal(a)...

Ahoj Zlatka :) Po vcerajsiej objednavke som sa dopracovala aj k Tvojmu blogu, je vskutku inspirativny.. :) Nuz Vianoce, Natale(moje taliansko-latinsko americke korene sa nezapru...). Cas ked sneh chuti ako najlepsia zmrzlina na svete a vsetky vone sa zlievaju do jednej :)Najkrajsie pre mna boli prave tie minule, Vianoce 2011. S bracekom a jeho snubenkou sme boli na rozpravkovej drevenej chate v lubeznej Terchovej. Som sice cerstvo rozidena s dlhorocnym priatelom... ale prave tam, v tichu hor a v svetle krbu, s uzasnym braskom a super svagrinkou, som si uvedomila ze laska ma mnoho podob, a kazda jedna aj svoju dobu a trvanie, ze vsetko ma svoj zmysel a ze zivot je nadherny aj preto ze niekedy nie je taky ako o nom snivame. A pod stromcekom pri krbe som nasla to najdolezitejsie: lasku a podporu, usmev aj slzy :) A samozrejme par skvostnych Sashe kuskov ;)Pozdravujem vsetky/vsetkych a zelam len to najlepsie do Noveho Roku - lasku blaznivu :)
Katy Jaramillo